• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden & retourneren

Verzending

Verzendkosten binnen Nederland bedragen € 6,95 met gratis verzending voor een bestelling vanaf €100,-.

Cinderella Exclusieve Kindermode verzend ook buiten Nederland. De verzendkosten voor België zijn € 8.95 en andere landen binnen Europa € 11,95 per bestelling.

Alle pakketten worden verzonden met PostNL.

Bezorging gemist?

Heb je de bezorger gemist? Geen probleem de bezorger zal het pakket voor een tweede keer aan bieden. Heb je de bezorger twee keer gemist, dan zal het pakket worden aangeboden op een PostNL afhaalpunt. De bezorger laat een bericht achter over het desbetreffende PostNL afhaalpunt. Het pakket zal 14 dagen worden aangeboden op het PostNL afhaalpunt.

Afhalen in de winkel

Je kan bij ons ook je bestelling gratis afhalen in de winkel aan de Hoogstraat 10a, 6001 EV Weert. Je krijgt van ons per mail bericht wanneer jouw bestelling bij ons klaar staat. De bestelling kun je alléén afhalen met de orderbevestiging.

Retourneren 

Artikelen die besteld zijn via de webshop mogen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden. Voorwaarde is dat het artikel:

  • ongebruikt is; 
  • de originele labels en/of prijskaartjes nog bevat;
  • nog in de originele verpakking zit.
  • Afgeprijsde artikelen bijvoorbeeld uit de outlet mogen niet geruild worden en hier word dus ook geen geld voor terug gegeven! 

Ondergoed wordt om hygiënische redenen niet retour genomen.

Verstuur de zending in een goede beschermende verpakking, bijvoorbeeld in de verpakking die je van Cinderella Exclusieve Kindermode hebt ontvangen. Bewaar goed het verzendbewijs wat je krijgt als je het pakket hebt afgegeven. De verzendkosten zijn voor uw eigen rekening.

De kosten van het retourneren zijn dus voor eigen rekening. Bij retourneren blijf je zelf verantwoordelijk voor de goederen tot het moment van ontvangst door Cinderella Exclusieve Kindermode.

Op zowel nieuwe als afgeprijsde artikelen krijg je het aankoopbedrag terug. Zodra Cinderella Exclusieve Kindermode de retournering heeft ontvangen, ontvang je het bedrag binnen 14 dagen op dezelfde wijze terug als de betaling heeft plaatsgevonden.

Ruilen of retourneren in de winkel

In onze winkel aan de Hoogstraat 10a, 6001 EV Weert kun je de bestelling ook retour brengen, maar kun je ook artikelen omruilen.

Ruilen of retourneren in onze winkel kan binnen 8 dagen. Voorwaarde is dat het artikel:

  • ongebruikt is; 
  • de originele labels en/of prijskaartjes nog bevat;
  • nog in de originele verpakking zit.

Ondergoed wordt om hygiënische redenen niet geruild of retour genomen.

Je krijgt het aankoopbedrag in de winkel terug of je kan het artikel in de winkel omruilen voor een artikel naar keuze.

Wanneer je zeker wilt zijn van een artikel neem dan contact op met onze klantenservice via telefoonnummer: +31 (0)495 623587 of per e-mail [email protected] Wij zorgen ervoor dat het telefonisch of per e-mail besproken artikel wordt gereserveerd. Let wel op dat een reservering op een artikel na één werkdag automatisch komt te vervallen.